J-Express forum
March 29, 2020, 10:16:22 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: J-Express 2011 released. Download from jexpress.bioinfo.no
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: J-Express installer stalls during installation  (Read 4905 times)
zimstock
Newbie
*
Posts: 4


View Profile Email
« on: September 17, 2015, 01:46:24 PM »

I am on Windows 7 x68 and got around the installer not working at all but then when it launches and seems to install it then stalls and goes not further.  Any thoughts from anyone?

Cheers

Steven
Logged
annekristin
Administrator
Jr. Member
*****
Posts: 61


View Profile Email
« Reply #1 on: September 23, 2015, 08:41:02 AM »

Hi Steven,

Take a look at this earlier post http://jexpress.bioinfo.no/forum/index.php?topic=205.0

Cheers,

Anne-Kristin
Logged
zimstock
Newbie
*
Posts: 4


View Profile Email
« Reply #2 on: September 24, 2015, 06:32:40 PM »

Anne-Kristin

As a neophyte in this...I am of course lost. I could not load the programme at all unless I moved it to a simple directory on my c drive (would not load in Program Files(x86).  Once it loaded there, I then transferred the entire folder back to Program files and then double clicked on launch.jar file and got the following message: java.io.IOException cannot run program "C:\Program2 Createprocess error=2, the system cannot find the file specified. see more in jexpress log.

What do I do.  By not naming the folder correctly have I screwed something up?

Thank you for your help

Steven
Logged
zimstock
Newbie
*
Posts: 4


View Profile Email
« Reply #3 on: September 24, 2015, 06:37:39 PM »

Anne-Kristin

I saw Kjell's post with a new launch.jar and now it works.

Sorry for the bother!

Steven
Logged
annekristin
Administrator
Jr. Member
*****
Posts: 61


View Profile Email
« Reply #4 on: September 24, 2015, 08:30:40 PM »

Glad you got it working  Smiley
Logged
pronosoft
Newbie
*
Posts: 4


View Profile Email
« Reply #5 on: March 18, 2020, 03:52:16 PM »

I saw Kjell's post with a new launch.jar and now it works.

Sorry for the bother!

Steven
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!